Thing is, ik had tot voor kort geen kredietkaart. Ik ben niet zo goed met geld, en ik bleef daar dus ver van weg. Maar met al mijn goede voornemens van dit jaar, was dat er ook bij: leren wat beter met geld omgaan. En een kredietkaart is nu Citi Gold Cardeigenlijk gewoon ook wel handig, zeker als je wilt reizen, en ik hoop dit jaar toch een paar keer op reis te trekken. Het is al kalm genoeg geweest de voorbije jaren!

In de man bag zit vanaf nu dus ook altijd mijn kei coole Gold Card. Want als we iets doen, dan doen we het meteen goed. Niet alleen ziet een gouden kaart er een pak cooler uit, ook is het handig omdat ze altijd een reisbijstandsverzekering en een reisongevallenverzekering en dat soort dingen omvat. En dat leek me wel handig. Citibank heeft trouwens een heel assortiment aan kredietkaarten, voor elk wat wils. Ze verschillen voornamelijk in de kostprijs per jaar, en welke voordelen ze extra bieden. Meestal heft het ene het andere wel op hoor, duur is het zeker niet.

Eigenlijk zou ik vandaag willen gaan winkelen om ze al eens te testen, maar ik heb nog te veel te doen op het werk… Ik ga hier niet vroeg buiten zijn vandaag… Misschien het komende weekend dan maar een shopmomentje inlassen. Of ja, eens online rondneuzen, want daar kan je zo’n kredietkaart ook voor gebruiken! Ik zal straks al eens een paypal-account aanmaken! ^^