ek 2012Het is een beetje stilletjes geweest, maar daar is natuurlijk een goede reden voor: het was EK! Toegegeven, ik heb in juni weinig anders gedaan ’s avonds dan voor televisie zitten. Bij ons thuis wordt er niet zo naar voetbal gekeken. Papa is meer een wielerfan en mama krijgt het als ik ernaar zit te kijken. Gelukkig dat ik nu met die Yelo van Telenet op mijn slaapkamer kan kijken!

Ik heb als kind nooit een televisie op mijn slaapkamer gekregen. Mama vond dat asociaal en goh, misschien heeft ze wel een héél klein beetje gelijk. Er is als kind altijd wel iets dat je liever ziet waarschijnlijk (al is het alleen maar om “cool” op je eigen kamer te kunnen zitten in plaats van “saai” met de rest van de familie in de zetel beneden). Nu met die Yelo is een tv natuurlijk niet meer nodig. En ik ben nu ook wel op een leeftijd gekomen dat ik niet wil rebelleren dus dat valt wel mee. 😉

Het is een beetje spijtig dat Spanje heeft gewonnen, want ik vind dat (naast Ronaldo die voor Portugal speelt) toch vrijwel allemaal dikkenekken en snoevers. Maar het moet gezegd: het was wel zeker de betere ploeg. Die finale, zomaar 4 – 0 neerzetten tegen Italië, dat is echt wel sterk. De tweede was gewoon geen partij voor de eerste.

Nu is’t weer uitkijken naar het begin van het volgend voetbalseizoen!