miamiEigenlijk had ik bij mijn goede voornemens misschien ook “minder zagen” moeten schrijven, want ik geef het toe, voor ne vent kan ik er wel een pakske van. 😛 Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Maar ik zal toch van de gelegenheid nog eens gebruik maken: ik ben de sneeuw echt wel beu. Nu moet ik zeggen, zoals die de voorbije twee dagen uit de lucht kwam gevallen, is dat natuurlijk wel mooi. Maar die drets op de parkingen, de goten die he tniet kunnen trekken, en gewoon het algeheel gevoel van malaise omdat het maar niet keert, dat mag nu wel gaan ophouden. Ik heb het wel gezien.

(Tenzij ze een tweede kerstmis zouden doen binnenkort. En dat we daar verlof voor krijgen. Dan mag het van mij nog efkes doordoen. 🙂 )

Ik begin voorzichtig toch ook al even wat uit te kijken naar mooi weer en zonniger oorden. That’s right: Thomas geraakt in vakantiestemming, door heel hard te denken aan NIET HIER zijn. Ik zou heel graag zonniger oorden opzoeken, maar liefst ook wel iets meer zien dan de rand van het zwembad. Vorig jaar zijn vrienden van mij naar Miami geweest (en nog wat steden in Florida) en dat bleek een aanrader. En als ik wat reken op mijn vakantiegeld, dan moet dat normaal wel goed komen. Dexters hometown!

Er ligt nog niets vast, maar wie mij tips kan geven, mag dat zeker wel doen. Een goed hotel enzo, of welke steden zeker te doen. Laat tips achter in de comments!